11 Haziran 2012 Pazartesi

Hayvan Oyunları

Mouse yardımı ile boyamanızı yapabilecek ve oyundan keyif alabileceksiniz. Hayvan boyama oyunda çocuklar eğlenir ve öğrenirler. Hayvan Oyunun amacı birbirlerine aşık 2 kedi vardır. Bu iki kedi birbirlerine duygularını ifade etmeye çalışırlar. Sizde bu dıuygulara ortak olun ve istediğiniz renklere kedileri boyayın. Kedi boyayarak  mutlu olurlar.
 Çocukların hayal dünyaları geniş olmasından dolayı kuşları beğendikleri her tür renklerle boyayabilirler. hayvan oyunları arasında boyama oyunu hayvan oyunları, gibi birçok boyama oyunları bulunmaktadır. Boyama başlı başına bir eğlencedir. Çünkü renkler albenisi olan türdendir.
Çocuklarınızın hangi renklere düşkün olduğunu görebilir ve boyama yaptıklarında ister kitap boyamalarda ister internetten Mouse ile yaptıkları boyamalarda kontrol edebilir ve neler yaptıklarını gözlemleyebilirsiniz. Anne ve babalar olarak çocuklarınızın zaman içinde ne kadar büyüdüğünü ve akıllıca şeyler yaptığına da tanık olabileceksiniz. Boyama bir eğlencedir. Kedi boyama oyununda çok zevk alacaksınız ayrıca bu duygusal ortamda sizde yerinizi almış olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder